ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΡΙΤΗ 15/10, 18:00

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ NEXI

(πρ. FIRSTDATA )

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 6979218130 – ΚΑΡΟΥΣΗ ΖΩΗ 6973208073

EMAIL: swmateio.firstdata@gmail.com

Site: https://ergazomenoi-firstdata.blogspot.gr/            

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ!

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

 

Μπροστά στην μάχη για την υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης εργασίας, αλλά και τις απολύσεις που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα από την εργοδοσία καλούμε σε διαδικτυακή σύσκεψη όλων των εργαζόμενων.

 

Η υπογραφή της Επιχειρησιακής Σύμβασης, αφορά όλους τους εργαζόμενους, όλων των τμημάτων και είναι εφικτή μόνο με την ενεργή συμμετοχή όλων μας. Όλοι ξέρουμε πολύ καλά, ότι τίποτα δεν μας θα δοθεί απλόχερα, χωρίς αγώνα. Με αγώνες κατακτήσαμε τις 2 προηγούμενες Επιχειρησιακές συμβάσεις, με αγώνες καθυστερήσαμε απολύσεις, με αγώνες καλυτερέψαμε τις συνθήκες εργασίας μας. Αγώνες που δώσαμε όλοι μαζί , ενωμένοι γύρω από το Σωματείο μας.

 

Όλο το τελευταίο διάστημα, ζούμε την εντατικοποίηση της δουλειάς μας, τα ατελείωτα αιτήματα, τις ατελείωτες αναμονές, τα standby κα. Ταυτόχρονα, ο μισθός μας δεν μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στις ανάγκες μας, στις ανάγκες των παιδιών μας. Τα κέρδη της εταιρείας βγαίνουν από την δική μας δουλειά αλλά η πλειοψηφία των εργαζόμενων έχουμε να δούμε ουσιαστική αύξηση πάρα πολλά χρόνια.

 

Τώρα πρέπει να δώσουμε μαζί την μάχη της  υπογραφή συλλογικής σύμβασης που θα κατοχυρώσει ουσιαστικές αυξήσεις για όλους! Τα παραδείγματα άλλων κλάδων και σωματείων μας, όπως και του δικού μας, μας δείχνουν τον δρόμο. Η ενότητα και η αλληλεγγύη των εργαζόμενων μπορεί να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο.

 

Συντονιζόμαστε με όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους όλων των κλάδων ενάντια στην συνεχιζόμενη επίθεση των μεγαλοεπιχειρηματιών που είναι κερδισμένοι από την εργασία μας, με την επίθεση στα δικαιώματα μας, την ακρίβεια, από τη γενοκτονία των λαών, όπως του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Ενάντια στον νέο νόμο που ετοιμάζουν η κυβέρνηση της ΝΔ με τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ενάντια στην εμπορευματοποίηση της λειτουργίας κρίσιμων τομέων της ζωής μας, όπως υγεία, παιδεία κλπ. Για την απεμπλοκή της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, τους οποίους όλοι μας πληρώνουμε τις αιματηρές οικονομικές συνέπειες και με κινδύνους που γεννούν ανυπολόγιστους κινδύνους για την χώρα και τον λαό μας. Συμμετέχουμε στην Γενική απεργία στις 20 Νοέμβρη!

 

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΤΡΙΤΗ 15/10, 18:00

 https://us05web.zoom.us/j/81336768979?pwd=pVcVicrc8QqoLGfDp1j2mIxbMyEKbA.1 to start or join a scheduled Zoom meeting.