ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 /12 ΣΤΙΣ 7μμ

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ NEXI

(πρ. FIRSTDATA )

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 6979218130 – ΚΑΡΟΥΣΗ ΖΩΗ 6973208073

EMAIL: swmateio.firstdata@gmail.com

Site: https://ergazomenoi-firstdata.blogspot.gr/

 

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΝΕΑ ΒΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Την ώρα που οι εργαζόμενοι στενάζουμε από την ακρίβεια, με το καλάθι του σούπερ μαρκετ και τους λογαριασμούς της ενέργειας μας προκαλούν τρόμο, η Κυβέρνηση με το νέο προϋπολογισμό της, έρχεται να μας φορτώσει νέα βάρη. Συνεχίζοντας την πολιτική των προκατόχων της, την πολιτική των ¨ματωμένων πλεονασμάτων¨ προετοιμάζει την επιβολή νέων φόρων σε μισθωτούς, συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες την ίδια στιγμή που οι μεγάλες επιχειρήσεις, όπως η ΝΕΧΙ, αλλά και οι Τράπεζες, ανακοινώνουν προκλητικά κέρδη!

 

Η καθημερινότητα έχει γίνει πλέον δυσβάσταχτη, με τον μισθό να τελειώνει το πρώτο 15νθημερο, τους λογαριασμούς και τις υποχρεώσεις να τρέχουν, και την ίδια στιγμή στον χώρο δουλειάς η εργοδοσία να εντείνει την πίεση και την εκμετάλλευση, να απολύει εργαζόμενους επειδή αλλάζουν τα επιχειρηματικά τους πλάνα.

 

ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ!

 

Συνάδελφοι,

Υπάρχει πλούσια εμπειρία από τον χώρο μας. Η θετική εξέλιξη για τους συναδέλφους στο Κρυονέρι αποδεικνύει ότι, όταν οι εργαζόμενοι είναι συσπειρωμένοι στο Σωματείο τους, μπορούν να επιβάλουν την ικανοποίηση των αναγκών τους. Το Σωματείο μας καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση την Παρασκευή 15 Δεκέμβρη  στις 7 μ.μ στο Σύνταγμα, μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους του Κλάδου και συνολικά της Αττικής, για να απαιτήσουμε αύξηση μισθών, μέτρα ενάντια στην ακρίβεια και την φοροληστεία, μέτρα ενίσχυσης των νοσοκομείων και της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας.

 

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 /12 ΣΤΙΣ 7μμ


Το Δ.Σ.