Όλοι στην 4ωρη στάση εργασίας την Τρίτη 25/07 12:00 – 16:00 , και Γενική Συνέλευση

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ NEXI

(πρ. FIRST DATA )


ΤΗΛΕΦΩΝΑ: ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 6979218130 – ΚΑΡΟΥΣΗ ΖΩΗ 6973208073

EMAIL: swmateio.firstdata@gmail.com

Site: https://ergazomenoi-firstdata.blogspot.gr/

  

21/07/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Με χθεσινή ενημέρωση, η εταιρεία μας ανακοίνωσε ότι η τράπεζα δεν δίνει εκ νέου παράταση για την υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος για τις ανάδοχες εταιρείες. Για άλλη μια φορά, θέτει εκβιαστικά το δίλημμα στους εργαζόμενους, «μεταφορά χωρίς δικαιώματα ή απόλυση» ενώ μπροστά μας έχουμε ακόμα την τριμερή στην Επιθεώρηση Εργασίας στις 25/07, την  δέσμευση του Υπουργείου ότι θα προχωρήσει σε νέα συνάντηση μεταξύ του Σωματείου και των εταιρειών, ενώ αναμένουμε και απάντηση από την Alpha Bank στο αίτημά μας για συνάντηση.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ!

Το Σωματείο, μαζί με όλους τους εργαζόμενους, θα συνεχίσει να παλεύει για την μεταφορά όσων το επιθυμούν, με όλα τους τα δικαιώματα αλλά και την απορρόφηση όσων επιλέξουν να παραμείνουν στην ΝΕΧΙ.

Δεν αποδεχόμαστε καμία απόλυση , καμία μεταφορά χωρίς συγκεκριμένες δεσμεύσεις – εγγυήσεις.

Η πάλη μας θα συνεχιστεί  μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα όλων των εργαζομένων.

Το Σωματείο προκηρύσσει  νέα 4ωρη στάση εργασίας την Τρίτη 25/07 12:00 – 16:00 , και Γενική Συνέλευση για να πάρουμε απόφαση για απεργιακές κινητοποιήσεις.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συνεχίσουμε πλάι πλάι στον δρόμο  της διεκδίκησης και του αγώνα. Ο αγώνας μας είναι κοινός και ενιαίος, αφορά και τους συναδέλφους που έχουν κάνει αίτηση και όσους ακόμα το σκέφτονται ή έχουν αποφασίσει να μην κάνουν αίτηση.

 

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 

Το Δ.Σ.