Όλοι και όλες στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου την Κυριακή 2/7/2023 στις 18:00 μμ στην πλατεία Αγίου Αντωνίου

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ NEXI (πρ. FIRSTDATA )

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 6979218130 – ΚΑΡΟΥΣΗ ΖΩΗ 6973208073

EMAIL: swmateio.firstdata@gmail.com

Site: https://ergazomenoi-firstdata.blogspot.gr/


ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ


Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Η εταιρεία στις 29/06 μας ανακοίνωσε όσα ακούγονταν ως φήμες το τελευταίο διάστημα: ότι το έργο της εξυπηρέτησης της Alpha Bank χάθηκε και η εταιρεία δεν επιλέχθηκε για να τρέξει το έργο. Ανακοίνωσε δηλαδή, κυνικά και απροκάλυπτα, ότι θα πετάξει στο δρόμο 300 οικογένειες!

Καιρό τώρα, η Διοίκηση στην προσπάθειά της να καθησυχάσει τους εργαζόμενους και να κατευνάσει τις αντιδράσεις, διέψευδε τις προειδοποιήσεις του σωματείου και τώρα, έχοντας ως κριτήριο μόνο τα κέρδη της, αποφασίζει από τη μια «να μην επενδύσει κρατώντας την παραγωγή στο Κρυονέρι» πετώντας στο δρόμο τους 65 συναδέλφους λιθογράφους και από την άλλη να «μην επενδύσει στο κομμάτι της εξυπηρέτησης της ALPHA» πετώντας στο δρόμο 300 επιπλέον συναδέλφους. Δεν λογαριάζουν τις ζωές μας, τις οικογένειές μας και τις ανάγκες μας. Μόνη τους έγνοια τα κέρδη τους. Άλλωστε μας είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε πώς η ALPHA, άμεσος συνεργάτης της ΝΕΧΙ, «επέλεξε» άλλες εταιρείες για να τρέξουν το έργο…

Συνάδελφοι, οι περισσότεροι από εμάς σε αυτή την εταιρεία έχουμε δουλέψει δεκαετίες, μια ολόκληρη ζωή. Έχουμε κάνει οικογένειες, φίλους, έχουμε παλέψει και κατακτήσει δικαιώματα και απολαβές πάνω από τον βασικό μισθό, έχουμε υπογράψει Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση και κατοχύρωση δικαιωμάτων. Δε θα δεχτούμε τώρα να μάς πετάξουν σε νέους εργοδότες χωρίς δικλείδες προστασίας των μισθών και των δικαιωμάτων μας!

Έχουμε πείρα από τους αγώνες που δώσαμε όλοι μαζί! Ξέρουμε πώς κατακτιούνται δικαιώματα, έχουμε παγώσει στο παρελθόν σχεδιασμούς της διοίκησης, τους έχουμε τρομάξει. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα!

Δεν θα τους το κάνουμε εύκολο, δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί αν δεν κατοχυρωθούν όλα μας τα δικαιώματα, εργασιακά, και μισθολογικά!

Απαιτούμε:

- Κανένας εργαζόμενος χωρίς δουλειά- καμία απόλυση.

- Κατοχύρωση όλων των δικαιωμάτων μας, μισθολογικών- εργασιακών και ασφαλιστικών, με βάση την επιχειρησιακή σύμβαση που έχουμε υπογράψει.

Με ανυποχώρητο αγώνα μπορούμε να κερδίσουμε! Όλοι μαζί, συσπειρωμένοι, ενωμένοι, αλληλέγγυοι ο ένας με τον άλλον!


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΚΥΡΙΑΚΗ 2/07, 18:00, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ 

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


ΤΟ Δ.Σ.