ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 18/07 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10:00 η ώρα ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ NEXI

(πρ. FIRSTDATA )

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 6979218130 – ΚΑΡΟΥΣΗ ΖΩΗ 6973208073

EMAIL: swmateio.firstdata@gmail.com

Site: https://ergazomenoi-firstdata.blogspot.gr/


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ

ΤΡΙΤΗ 18/07

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10:00 η ώρα ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι! Η ανοχή μας τελείωσε! Μετά  από την τρίτη κατά σειρά συνάντηση και αφού η διοίκηση αναμάσησε ότι έχει ενημερώσει μέχρι τώρα, χωρίς να δίνει την παραμικρή εγγύηση για τίποτα, ήρθε η ώρα να δείξουμε την πραγματική μας δύναμη! 

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18/07 ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΛΑΠΤΟΠ, ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΆ, ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ!

Η διαπραγμάτευση δεν έχει κανένα νόημα αν όλοι μας, ενωμένοι, δεν βγούμε στον δρόμο του αγώνα, αν δεν κάνουμε αισθητή την παρουσία μας. Την Τρίτη θα σταματήσουμε την υπηρεσία και θα τους αναγκάσουμε να κάτσουν στο τραπέζι κάνοντας δεκτά τα αιτήματα μας. Να πιέσουμε το  Υπουργείο Εργασίας να παρέμβει άμεσα για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων μας, όπως οφείλει! 

Δεν κάνουμε βήμα πίσω! Η συμμετοχή όλων μας είναι αυτό που θα κρίνει την έκβαση του αγώνα μας! 


Μαζικά, συγκροτημένα , αλληλέγγυα, συμμετέχουμε στην απεργία και στην συγκέντρωση του Σωματείου κάτω από το Υπουργείο Εργασίας


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ – ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:


1. Να μην γίνει καμία απόλυση – να μεταφερθούν όλοι οι εργαζόμενοι στις ανάδοχες εταιρίες εφόσον το επιθυμούν με τους ίδιους όρους που ισχύουν τώρα μέσω της επιχειρησιακής σύμβασης που έχει υπογραφεί (μισθοί, χρόνια προϋπηρεσίας, ticket κλπ). - Όσοι δεν επιθυμούν να μεταφερθούν στις ανάδοχες εταιρείες , να μεταφερθούν σε άλλες θέσεις.

2. Να αποσυρθεί το θέμα “αποζημίωση σε μορφή bonus” – Από τη στιγμή που ένας εργαζόμενος θα μεταφερθεί σε άλλο εργοδότη, ο νέος εργοδότης θα αναλάβει και την ευθύνη της πλήρους αποζημίωσης σε περίπτωση μελλοντικής απόλυσης.


ΤΟ Δ.Σ.