ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΡΙΤΗ 11/07, 11:00 – 16:00 ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:00

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ NEXI (πρ. FIRSTDATA )

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 6979218130 – ΚΑΡΟΥΣΗ ΖΩΗ 6973208073

EMAIL: swmateio.firstdata@gmail.com

Site: https://ergazomenoi-firstdata.blogspot.gr/


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Μετά και την άρνηση της διοίκησης της ΝΕΧΙ να διασφαλίσει τα δικαιώματα των εργαζόμενων κατά την μεταφορά τους στις νέες εταιρείες, δεν έχουμε άλλη επιλογή από την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας.

Ήδη έχουμε ζητήσει συνάντηση στο Υπ. Εργασίας με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη (NEXI, TELECROFT, MELLON TECHNOLOGIES, ALPHA BANK) και έχουμε ζητήσει από την Επιθεώρηση Εργασίας να παρέμβει άμεσα για το ζήτημα.

Την Τρίτη 11/07 καλούμε σε νέα Στάση Εργασίας από τις 11:00 – 16:00 και συγκέντρωση έξω από το κτίριο του Κρυονερίου στις 13:00, καθώς εκείνη την μέρα, θα επισκεφτεί την εταιρεία ο επικεφαλής του Ομίλου από την Ιταλία.

Ας τον υποδεχτούμε λοιπόν καταλλήλως!

Καταλαβαίνουμε απόλυτα την δυσκολία που ενδεχομένως υπάρχει στην μετακίνηση προς το Κρυονέρι αλλά είναι η ελάχιστη θυσία που μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να παλέψουμε για τα δίκαια αιτήματά μας. Ας κάνουμε λοιπόν αυτή την ελάχιστη θυσία, να πάρουμε αυτοκίνητα, εταιρικά πούλμαν (αναχώρηση 12:30 από Αγ. Αντώνη και επιστροφή 14:35 από Κρυονέρι) και να απαιτήσουμε με την μαζική μας παρουσία εκεί την εφαρμογή των δίκαιων αιτημάτων μας!


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΡΙΤΗ 11/07, 11:00 – 16:00 ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:00


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ – ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:


1. Να μην γίνει καμία απόλυση – να μεταφερθούν όλοι οι εργαζόμενοι στις ανάδοχες εταιρίες εφόσον το επιθυμούν, με τους ίδιους όρους που ισχύουν τώρα μέσω της επιχειρησιακής σύμβασης που έχει υπογραφεί (μισθοί, χρόνια προϋπηρεσίας, ticket κλπ)

2. Να αποσυρθεί το θέμα “αποζημίωση σε μορφή bonus” –Από τη στιγμή που ένας εργαζόμενος θα μεταφερθεί σε άλλο εργοδότη, ο νέος εργοδότης θα αναλάβει και την ευθύνη της πλήρους αποζημίωσης σε περίπτωση μελλοντικής απόλυσης.


ΤΟ Δ.Σ.