ΝΕΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΠΕΜΠΤΗ 16/03 -ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ NEXI (πρ. FIRSTDATA )

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 6979218130 – ΚΑΡΟΥΣΗ ΖΩΗ 6973208073

EMAIL: swmateio.firstdata@gmail.com

Site: https://ergazomenoi-firstdata.blogspot.gr/


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ

ΜΕ ΝΕΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΠΕΜΠΤΗ 16/03


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Η οργή του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας, ξεχειλίζει! Δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας μέχρι να πληρώσουν οι πραγματικοί υπαίτιοι της τραγωδίας των Τεμπών, που δεν είναι άλλοι από τις κυβερνήσεις και τις εταιρείες των οποίων οι εγκληματικές αμέλειες οδήγησαν στο προδιαγεγραμμένο έγκλημα. Η πραγματική αιτία του δυστυχήματος είναι το γεγονός ότι για τις εταιρείες και τις κυβερνήσεις το κέρδος αξίζει περισσότερο από τις ζωές μας και σε αυτό πρέπει να πάρουν αποστομωτική απάντηση!

Μετατρέπουμε την οργή και την αγανάκτησή μας σε ανυποχώρητο αγώνα. Η χωρίς προηγούμενο συμμετοχή στην απεργία στις 8 Μάρτη αλλά και η συμμετοχή του κόσμου στις υπόλοιπες κινητοποιήσεις με τελευταία αυτή της Κυριακής 12/03 δείχνει τον δρόμο!

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ


Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια ενώ μετράμε νεκρούς! Οι εργαζόμενοι και ο λαός μετράμε εκατοντάδες απώλειες ζωών στους χώρους δουλειάς από «ατυχήματα» και επαγγελματικές ασθένειες, χιλιάδες νεκρούς την τριετία της πανδημίας, η ακρίβεια τσακίζει κόκκαλα, ο μισθός τελειώνει στα μισά του μήνα, ιδιωτικοποιούν νοσοκομεία ακόμη και το νερό!

Το σύνθημα «στο έγκλημα αυτό καμία ανοχή όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» που αυτές τις μέρες ακούγεται από τα στόματα χιλιάδων μαθητών, φοιτητών, γονιών και εργαζομένων είναι σύνθημα όλου του λαού και αποτυπώνει το χρέος που έχουμε ώστε να μην συγκαλυφθεί τίποτα και οι πραγματικοί ένοχοι να τιμωρηθούν!


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!


ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΊΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩN ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΙΣ 11:30 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!


Το Δ.Σ.