Όλοι στην Γενική Συνέλευση το Σάββατο 22/04 στις 18:30 στην Αίθουσα Κεραμιστών στο Μαρούσι

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ NEXI (πρ. FIRSTDATA )

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 6979218130 – ΚΑΡΟΥΣΗ ΖΩΗ 6973208073

EMAIL: swmateio.firstdata@gmail.com

Site: https://ergazomenoi-firstdata.blogspot.gr/


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/04 στις 18:30


Συνάδελφοι,

Οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέρη του κόσμου είναι ένα καζάνι που βράζει. Στη Γαλλία, στη Βρετανία, στη Γερμανία εκατομμύρια εργαζόμενοι απεργούν, βγαίνουν στους δρόμους, διεκδικούν, με πρωτόγνωρη διάρκεια και αντοχή. Αγωνίζονται απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που κλιμακώνουν όλες οι κυβερνήσεις, υπηρετώντας τα συμφέροντα και τις ανάγκες των επιχειρηματικών ομίλων.

Το προηγούμενο διάστημα και στην χώρα μας, με αφορμή το έγκλημα στα Τέμπη, χιλιάδες εργαζομένων κατέβηκαν στους δρόμους κόντρα στην πολιτική που θέλει την ασφάλεια και την ανθρώπινη ζωή να παραγκωνίζονται μπροστά στην ανάγκη των επιχειρηματικών ομίλων να αυξήσουν την κερδοφορία τους.

Την ίδια πολιτική εφαρμόζει η εργοδοσία στον χώρο μας. Είναι η ίδια πολιτική που ως επιβάτες δεν ξέρουμε αν θα φτάσουμε στον προορισμό μας, ως γονείς δεν ξέρουμε αν στα σχολεία το ταβάνι θα είναι και αύριο στη θέση του, ως εργαζόμενοι δεν ξέρουμε αν τον επόμενο μήνα θα έχουμε δουλειά. Αφού έχουν ήδη 63 εργαζόμενους στο ‘’περίμενε’’ για την μεταφορά σε άλλη εταιρεία (ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει τον τρόπο της μεταφοράς) έχουν άλλους 300 στην ανασφάλεια να περιμένουν τα χειρότερα, χωρίς να παίρνουν θέση και να κάνουν ανακοινώσεις.

Καλούμε σε Γενική Συνέλευση των εργαζόμενων ώστε να συζητήσουμε όλοι μαζί, να αποφασίσουμε τι μέτρα πίεσης θα πάρουμε και τι στάση θα κρατήσουμε ανάλογα με τις εξελίξεις.

Είναι ανάγκη να παραμείνουμε ενωμένοι!

Να μην χαθεί ούτε μία θέση εργασίας!


Όλοι στην Γενική Συνέλευση το Σάββατο 22/04 στις 18:30 στην Αίθουσα Κεραμιστών

στο Μαρούσι


Κηφισιάς 207 (κοντά στον σταθμό Μαρούσι)