ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 9/11!

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ NEXI (πρ. FIRSTDATA )

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 6979218130 – ΚΑΡΟΥΣΗ ΖΩΗ 6973208073

EMAIL: swmateio.firstdata@gmail.com

Site: https://ergazomenoi-firstdata.blogspot.gr/


ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ 


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι 

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι η υπογραφή της νέας Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για όλους τους εργαζόμενους, τωρινούς και μελλοντικούς, έχει ολοκληρωθεί.

Η υπογραφή της Σύμβασης με αύξηση του βασικού μισθού στα 820€ και επιπλέον μηνιαία tickets για το σύνολο σχεδόν των εργαζόμενων είναι μια ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ! Είναι μία νίκη η οποία προήλθε από τον αγώνα που δώσαμε, από την συσπείρωση μεταξύ μας, την αλληλεγγύη. Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που δεν μπορούν να ξεπεραστούν αν οι εργαζόμενοι παλεύουν μαζί, ενωμένοι, με κοινό στόχο.

Σαφώς, όλοι μας θα θέλαμε η αύξηση να είναι ακόμα μεγαλύτερη, τα tickets να είναι ακόμη περισσότερα, αναγνώριση τριετιών και άλλα. Ωστόσο αυτό θα γίνεται εφικτό στο βαθμό που όλο και περισσότεροι συνάδελφοι συμμετέχουν στον αγώνα! Ούτως η άλλως , η υπογραφή της σύμβασης δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ο αγώνας μας τελειώνει εδώ!  Οι καθημερινές εξελίξεις, η ακρίβεια, τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι εδώ και αυξάνονται, άρα και η πάλη μας θα πρέπει αντίστοιχα να συνεχίζει, για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα.

Το Σωματείο θα είναι εδώ, δίπλα στους εργαζόμενους για κάθε πρόβλημα!

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι 

Η δύναμη του Σωματείου μας είμαστε εμείς οι εργαζόμενοι! Το επόμενο διάστημα ενδεχομένως να  κληθούμε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρα προβλήματα. Γι’ αυτό και τώρα όσο ποτέ άλλοτε, θα πρέπει να παραμείνουμε συσπειρωμένοι. Η πόρτα του Σωματείου είναι ανοιχτή για όλους. Μόνο έτσι θα μπορούμε να κατακτάμε νίκες, να διευρύνουμε τα δικαιώματα μας.  Καλούμε όλους τους συναδέλφους να έρθουν σε επαφή μαζί μας να γίνουν μέλη, να συμμετέχουν ακόμα πιο μαζικά στους αγώνες που έρχονται. 

Στις 9 ΝΟΕΜΒΡΗ, να δώσουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση και την εργοδοσία, ότι:  ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ 05/11, ΣΤΙΣ 11:00


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 10:30 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΑΠΕΡΓΟΥΣ!