ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 3 ΙΟΥΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 8ωρο ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ !

 


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ FIRSTDATA

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 6979218130 – ΚΑΡΑΜΠΑΛΗ ΣΟΦΙΑ 6986507922

EMAIL: swmateio.firstdata@gmail.com

Site: https://ergazomenoi-firstdata.blogspot.gr/

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 3 ΙΟΥΝΗ

ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 8ωρο ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ !

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Κάτω από την πίεση των εργαζομένων και των Σωματείων τους, η διοίκηση του  Εργατικού Κέντρου Αθήνας, παρά τις αρχικές υπεκφυγές της, αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας την Πέμπτη  3 ΙΟΥΝΗ. Κόντρα στην λογική της ηγεσίας της ΓΣΕΕ που δια στόματος του προέδρου της, βρίσκει «θετικά πράγματα στο νομοσχέδιο», το Σωματείο μας, μαζί με τα υπόλοιπα Σωματεία στην Αττική αλλά και πανελλαδικά, καλούμαστε να αναλάβουμε το βάρος της επιτυχίας της απεργίας  για να μην τολμήσει η κυβέρνηση να καταθέσει το κατάπτυστο νομοσχέδιο!

Η προπαγάνδα της κυβέρνησης δεν περνάει! Κανένας εργαζόμενος δεν συναινεί στην κατάργηση του 8ωρου, κανένας συνάδελφος δεν βλέπει στο νομοσχέδιο την «προστασία του 8 ωρου» που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση, όταν ξέρουμε ότι με την εφαρμογή του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, το διάλειμμά μας βγαίνει εκτός εργάσιμου χρόνου, οι υπερωρίες θα είναι απλήρωτες, η Κυριακή αργία καταργείται, οι απολύσεις απελευθερώνονται ακόμη περισσότερο, τα Σωματεία μας και τα μέλη θα φακελώνονται, καταργούν το δικαίωμα στην απεργία!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ

Οι εργαζόμενοι, τα Σωματεία, έχουν την δύναμη να αποτρέψουν την κατάθεση του νομοσχεδίου! Η πείρα είναι πρόσφατη: Οι φοιτητές και οι φοιτητικοί σύλλογοι, με τον αγώνα τους, κατάφεραν και πάγωσαν την εφαρμογή του νομοσχεδίου Κεραμέως– Χρυσοχοϊδη για την αστυνομία στα πανεπιστήμια! Ο νόμος για τις διαδηλώσεις δεν εφαρμόστηκε ποτέ στην πράξη ακριβώς λόγω της αντίδρασης των Σωματείων και των εργαζομένων, άλλων φορέων! Αυτό θα γίνει και με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, την ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ να δηλώσουν απεργία και να συμμετέχουν ΜΑΖΙΚΑ στην συγκέντρωση των Σωματείων και  Συνδικάτων στα Προπύλαια στις 10 ηωρα! Η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της, να δουν στην ΠΡΑΞΗ  ότι οι εργαζόμενοι δεν συναινούμε, δεν αποδεχόμαστε το νομοσχέδιο – έκτρωμα!

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ

ΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ!

Για την προετοιμασία της απεργίας το Σωματείο μας καλεί σε συγκεντρώσεις την Τρίτη 1 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 6 ηώρα στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας στα Άνω Πατήσια και την Τετάρτη 2 ΙΟΥΝΙΟΥ στην πλατεία Μητροπόλεως (ΣΥΝΤΑΓΜΑ), ενώ θα πραγματοποιήσει και περιοδείες στα κτίρια της εταιρείας μέσα στην εβδομάδα!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ , ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ , 10ΗΩΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ !

Το Δ.Σ.