ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ FIRSTDATA

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 6979218130 – ΚΑΡΑΜΠΑΛΗ ΣΟΦΙΑ 6986507922

EMAIL: swmateio.firstdata@gmail.com

Site: https://ergazomenoi-firstdata.blogspot.gr/






05/03/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι 


Το Σωματείο μας χαιρετίζει τους δεκάδες εργαζόμενους που συμμετείχαν στην χθεσινή Στάση Εργασίας, η οποία ήταν και η πιο πετυχημένη μέχρι στιγμής.  Με την μαζικότατη  συμμετοχή μας στείλαμε το μήνυμα στην διοίκηση  ότι οι εργαζόμενοι, ενωμένοι, συσπειρωμένοι, δεν θα κάτσουμε «ήσυχοι», δεν θα δεχόμαστε αναίμακτα τις απολύσεις, ούτε κι οποιοδήποτε άλλη επίθεση στα εργασιακά μας δικαιώματα. 

Η αλληλεγγύη που εκφράστηκε από άλλα Σωματεία, από την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων, από την Ομάδα Γυναικών Αγ.Στεφάνου – Διονύσου, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας! 

Η χθεσινή κινητοποίηση πρέπει να έχει και συνέχεια! Το Σωματείο μας θα παλέψει μέχρι τέλους για την ανάκληση των άδικων απολύσεων και  για να μπει φρένο σε οποιαδήποτε άλλη απόλυση προγραμματίζουν. 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να είναι σε επαγρύπνηση και σε ετοιμότητα. Να συμμετέχουν ακόμα πιο μαζικά στο Σωματείο, να δυναμώσει η αλληλεγγύη μεταξύ μας! 


ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 


ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ


ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ


Συμμετέχουμε την Δευτέρα 8 Μαρτίου, Ημέρα της γυναίκας, στην στάση εργασίας που έχει προκηρύξει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας 12.00- 15.00 και στη συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 17.30



ΤΟ Δ.Σ.




Χαιρετισμός από την Ομάδα Γυναικών Διονύσου (μέλος της ΟΓΕ)







Ο πρόεδρος του Σωματείου Κώστας Σφακιανάκης


 


Χαιρετισμός από τον ενιαίο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων αμεα Αττικής και νήσων



Χαιρετισμός από το Συνδικάτο Τύπου Χάρτου