Δελτίο Τύπου του Δ.Σ. για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ FIRSTDATA

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 6979218130 – ΚΑΡΑΜΠΑΛΗ ΣΟΦΙΑ 6986507922

EMAIL: swmateio.firstdata@gmail.com

Site: https://ergazomenoi-firstdata.blogspot.gr/


9/10/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ : ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!


Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας με μια ιστορική του απόφαση, επιβεβαίωσε με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική-φασιστική εγκληματική οργάνωση. Είναι εγκληματική οργάνωση γιατί στρέφεται ενάντια στους εργαζόμενους, ενάντια σε όποιον τολμά να παλέψει το σύστημα που τους ταΐζει…

 Είναι μια απόφαση δικαίωσης για τα θύματα, τους παθόντες, όσους υπέφεραν από την εγκληματική δράση της ναζιστικής οργάνωσης. Μια απόφαση που δικαιώνει τους αγώνες των εργαζομένων, του αγωνιζόμενου λαού,  για την ανάδειξη του εγκληματικού χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής.


Κανένας εφησυχασμός, καμιά ανοχή στο φασισμό!

Εμείς οι εργαζόμενοι θα βρεθούμε απέναντι σε κάθε μελλοντική προσπάθεια να σηκώσουν κεφάλι οι δηλητηριώδεις αντιλήψεις και η δράση των φασιστών. Να μην ξεχνάμε ότι ο φασισμός θα τσακιστεί οριστικά μόνο όταν ξεμπερδέψουμε και με το σύστημα που τον γεννά. 

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στην First Data καλούμε όλους τους εργαζόμενους, να απομονώσουμε με την πάλη μας, με τον αγώνα μας κάθε τέτοιο φίδι που ξεπροβάλει στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές μας. Να μην βρίσκουν τόπο να σταθούν. Εμείς οι ίδιοι έχουμε τη δύναμη να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή με κάθε είδους φασιστοειδές που δηλητηριάζει την τάξη μας και το μέλλον μας.

Το Δ.Σ.