ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ FIRST DATA
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 6979218130 – ΚΑΡΑΜΠΑΛΗ ΣΟΦΙΑ 6986507922

17/06/2020
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συναδελφισσες, Συνάδελφοι

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και την άμεση ανάγκη να γίνει συζήτηση από κοντά, το Δ.Σ του Σωματείου καλεί σε Γενική Συνέλευση την Τρίτη  23/06 και ώρα 6:00 μ.μ , στην αίθουσα του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, στην οδό Αγίας Φιλοθέης 5Β (περιοχή Συντάγματος)

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν, να γίνει ουσιαστική συζήτηση για την επομένη μέρα της πανδημίας, εκτίμηση της δράσης και της παρέμβασης του Σωματείου και να συζητηθούν προτάσεις – ιδέες παρέμβασης για το επόμενο διάστημα.

Η δύναμη του Σωματείου προέρχεται από τους εργαζόμενους, από την ενότητα και την αποφασιστικότητα μας, την οργάνωσή μας, από την από κοινού λήψη αποφάσεων. Η Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητο στοιχείο της λειτουργίας ενός Σωματείου και θα πρέπει να συνεχίσει να υφίσταται. Το ΔΣ δεσμεύεται ότι θα παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την πραγματοποίηση της συνέλευσης ( αποστάσεις κτλ ) με γνώμονα τόσο την προστασία των συναδέλφων αλλά και της ανάγκης να συζητήσουμε από κοντά τις εξελίξεις στον χώρο και να πάρουμε αποφάσεις για την επομένη περίοδο.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΤΡΙΤΗ 23/06 , 18:00
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ , Αγίας Φιλοθέης 5β (πίσω από τη Μητρόπολη)