ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «MELLON»

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «MELLON»

Νέα 24ωρη απεργία την Πέμπτη 20 Ιούνη 

Σε νέα 24ωρη απεργία, την Πέμπτη 20 Ιούνη, προχωρούν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία «Mellon Contact Services» ενώ την Παρασκευή συμπλήρωσαν έξι συνεχόμενες μέρες απεργίας, διεκδικώντας την υπογραφή επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης που να καλύπτει όλους τους εργαζόμενους. Την Πέμπτη θα γίνει και πάλι συγκέντρωση των απεργών έξω από τα γραφεία της εταιρείας και στη συνέχεια θα μεταβούν και θα οργανώσουν νέα συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας όπου στις 12 μ. έχει οριστεί να γίνει τριμερής συνάντηση.
Την Παρασκευή Σωματεία του Πειραιά ανταποκρινόμενα στα κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους απεργούς πραγματοποιώντας συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της εταιρείας. Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν αντιπροσωπεία της ΕΓ του ΠΑΜΕ, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, η ΟΓΕ, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πειραιά, το Σωματείο Εργαζομένων Ιδιωτικής Υγείας, η ΠΕΜΕΝ, η Ένωση Εργαζομένων στη Διακίνηση Εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι του Πειραιά(ΕΝΕΔΕΠ), τα Σωματεία Συνταξιούχων Δημοσίου και ΙΚΑ.
Στη συγκέντρωση χαιρέτισαν ο Ν. Γεροπαναγιώτης, πρόεδρος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων, και ο Μ. Μπεκρής, πρόεδρος της ΕΝΕΔΕΠ. Μεταξύ άλλων ανέδειξαν ότι ο αγώνας τους αφορά και τους άλλους κλάδους καθώς η υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης θα δώσει νέα πνοή συνολικά στην εργατική τάξη του Πειραιά. Και πως βασικοί παράγοντες του αγώνα είναι η συσπείρωση στο σωματείο και η αλληλεγγύη των άλλων σωματείων και εργαζομένων.
Το μεσημέρι οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν ξανά γενική συνέλευση όπου εκδήλωσαν την αγωνιστική διάθεση και αποφασιστικότητά τους να μην υποχωρήσουν και κήρυξαν απεργία για την Πέμπτη.