ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «MELLON»

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «MELLON»

48ωρη απεργία από σήμερα - Στις 9.30 π.μ. συγκέντρωση στο Υπ. Εργασίας

Από τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένωνΑπό τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων
Ομόφωνα απόφαση για 48ωρη απεργία από σήμερα Πέμπτη 13 Ιούνη πήρε η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στη «Mellon» εντείνοντας τον αγώνα τους ενάντια στην αδιαλλαξία της εργοδοσίας που αρνείται να υπογράψει επιχειρησιακή ΣΣΕ που να καλύπτει όλους τους εργαζόμενους.
Σε αυτά τα πλαίσια σήμερα Πέμπτη θα γίνει και πάλι συγκέντρωση από νωρίς το πρωί έξω από τα γραφεία της εταιρείας και στις 9.30 π.μ. οι εργαζόμενοι θα μεταβούν στο υπουργείο Εργασίας όπου έχει προγραμματιστεί συνάντηση με εκπρόσωπο του υπουργείου στις 10.30 π.μ.
Όπως και τις προηγούμενες μέρες, την Τετάρτη η συμμετοχή στην απεργία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ήταν σχεδόν καθολική, ενώ μεγάλη ήταν για άλλη μια μέρα η συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα. Στη συγκέντρωση το «παρών» έδωσε ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ, εκφράζοντας τη στήριξη και αλληλεγγύη του ΠΑΜΕ και αναδεικνύοντας την ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας γιατί είναι αγώνας για την αξιοπρεπή ζωή των εργαζομένων και των παιδιών τους.