ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ PD Services


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ  ΣΤΗΝ  PD Services


Το Σωματείο Εργαζομένων στην First Data εκφράζει την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση του στον αγώνα των συναδέλφων στην PD Services που δίνει την μάχη για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους , μισθολογικών και άλλων. 

Θα είναι μια μάχη σκληρή στην οποία όλοι οι συνάδελφοι θα πρέπει να είναι ενωμένοι και συσπειρωμένοι γύρω από το νεοσύστατο Σωματείο τους αλλά και γύρω από το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού που δίνει μαζί τους την μάχη. Να κλείσουν τα αυτιά τους σε όλους αυτούς τους "καλοθελητές" του εργοδοτικού -κυβερνητικού συνδικαλισμού που εμφανιστήκαν ξαφνικά ενώ ήταν εξαφανισμένοι όλα αυτά τα χρόνια που οι απολύσεις , η εντατικοποίηση και η ανασφάλεια βαρούσαν κόκκινο.

Κι εμείς στον χώρο μας , αντιμετωπίζουμε τα ιδία προβλήματα και ξέρουμε ότι η ύπαρξη ισχυρού Σωματείου αλλά και η στήριξη των Κλαδικών Σωματείων είναι απαραίτητη για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. 

Δηλώνουμε ότι θα είμαστε συμπαραστάτες  στον αγώνα σας όπως άλλωστε είναι καθήκον μας και ορίζει η ταξική αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων.


Το Δ.Σ .