ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 01/06/2018


Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ FIRST DATA ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!
Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες συναδέλφους που έκαναν το βήμα  και συμμετείχαν στην 24ωρη απεργία που είχαμε συναποφασίσει οι εργαζόμενοι στην τελευταία μας Γενική Συνέλευση! Τους εκατοντάδες συναδέλφους που δεν μπήκαν για δουλειά και έμειναν έξω από τις πύλες της First Data και στα τρία κτήρια της εταιρείας και ένωσαν τις φωνές τους με τους χιλιάδες απεργούς σε όλη την Ελλάδα που διεκδικούν Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με αξιοπρεπείς μισθούς και με ανάκτηση όσων δικαιωμάτων μας έχουν πετσοκόψει! Τους συναδέλφους εκείνους που για πρώτη φορά έκαναν το βήμα να απεργήσουν! Τους συναδέλφους εκείνους που από το πρωί έδωσαν την μάχη για την επιτυχία της απεργίας! Τους συναδέλφους που δεν υπέκυψαν στην τρομοκρατία και τα τερτίπια της εργοδοσίας της First Data, η οποία από τις 5.30 το πρωί είχε καλέσει εργαζόμενους να έρθουν για δουλειά χωρίς να υπάρχει τέτοια βάρδια, ενώ το απόγευμα καλούσε συναδέλφους από όλα τα τμήματα να έρθουν για δουλειά έστω και για δύο ώρες! ΕΛΑΒΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!
Η πρώτη μας 24ωρη απεργία για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας ήταν πολύ επιτυχημένη! Και ήταν επιτυχημένη γιατί σε αυτή την μάχη ήμασταν όλοι ενωμένοι! Κόντρα στις προσπάθειες να μας διασπάσουν, να μας φοβίσουν, να μας μεταπείσουν αλλά και να μας παρουσιάσουν μια πραγματικότητα που εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα, εμείς οι εργαζόμενοι της First Data βάλαμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία αυτής της απεργίας.  Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε αυτή την μάχη για την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για όλους τους εργαζόμενους της First Data. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τις ζωές μας!
ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ! ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!
Συνεχίζουμε και παλεύουμε για τα δίκαια αιτήματά μας! Γιατί είναι δίκαιο σήμερα να ζούμε με αξιοπρέπεια εμείς και οι οικογένειες μας. Γιατί είναι δίκαιο σήμερα ο εργαζόμενος να αμείβεται με κατώτατο μισθό 751. Γιατί είναι δίκαιο σήμερα να διασφαλιστεί το οχτάωρό μας, η μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους συναδέλφους. Γιατί είναι δίκαιο σήμερα να πάρουμε πίσω όσα μας πετσόκοψαν. Γιατί είναι δίκαιο σήμερα εμείς να καρπωνόμαστε αυτό που παράγουμε! Γιατί χωρίς εμάς νεκρώνουν τα πάντα!
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ FIRST DATA!
ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ!
ΤΟ Δ.Σ.