ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ» - Συγκέντρωση έξω από το κεντρικό κτίριο της Τράπεζας Πειραιώς διεκδικώντας τα δικαιώματά τους

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ»

Συγκέντρωση έξω από το κεντρικό κτίριο της Τράπεζας Πειραιώς διεκδικώντας τα δικαιώματά τους

Από την συγκέντρωσηΑπό την συγκέντρωση
 
Συγκέντρωση μπροστά στο κεντρικό κτίριο της Τράπεζας Πειραιώς, στην οδό Αμερικής, πραγματοποιούν από το πρωί της Τετάρτης 31 Γενάρη οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» στα πλαίσια στάσης εργασίας από τις 7 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.
Στο πλευρό τους το κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων Ιδιωτικών Κλινικών Αθήνας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».
Διεκδικούν την αποπληρωμή όλων των δεδουλευμένων, των αναδρομικών προσαυξήσεων με βάση την ΣΣΕ του 2008-2009, που παρακρατά η Τράπεζα Πειραιώς, κατάργηση των δυσμενών ρυθμίσεων για τους νεοπροσληφθέντες μετά το 2012 με χαμηλότερους μισθούς και την μισθολογική εξίσωσή τους προς τα επάνω. Την κατάργηση των ελαστικών μορφών απασχόλησης και την επαναφορά των ειδικών ωραρίων εργασίας για τους εργαζόμενους με επικίνδυνες και ανθυγιεινές ειδικότητες.
Σημειώνεται ότι στο «Ερρίκος Ντυνάν» το σύνολο του απασχολούμενου προσωπικού παντός είδους ανέρχεται σε 1.600 εργαζόμενους.