ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14/12/2017

14/12/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων FIRST DATA χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην μάχη της 24ωρης απεργίας στις 14/12/2017, που έκαναν το βήμα, απείργησαν και συμμετείχαν στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας με τα υπόλοιπα σωματεία.
Δίνουμε το χέρι σε όλους τους συναδέλφους που δεν κατάφεραν να κάνουν το βήμα και τους λέμε ότι το Σωματείο είναι δίπλα τους, είναι το αποκούμπι τους, τους καλούμε να συσπειρωθούν σε αυτό.
Παράλληλα, καταγγέλλουμε την διοίκηση της FIRST DATA που μια μέρα πριν την απεργία απέλυσε ένα συνάδελφο προγραμματιστή από το κτίριο του Κρυονερίου, και ετοιμάζεται να προχωρήσει και σε δεύτερη απόλυση από το ίδιο τμήμα που μάλιστα βρίσκεται και σε άδεια . Απαιτούμε άμεσα την επαναπρόσληψη και των δύο συναδέλφων !
Η μεγάλη συμμετοχή στην απεργία μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στις μάχες που έρχονται. Ενημερώνουμε εκ νέου ότι την Δευτέρα 18/12 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Δ.Σ. του Σωματείου με την Διοίκηση της εταιρείας προκειμένου να καταθέσουμε τα αιτήματά μας και να συζητηθούν διάφορα ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα καθώς και για το σημαντικό θέμα της Σύμβασης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η Πρόεδρος                                                                                    Ο Γεν.Γραμματέας
Ειρήνη Γκιτάκου                                                                 Κώστας Σφακιανάκης